Gustavslund

Apeloxegatan 9

KOMMANDE FÖRSÄLJNING - ANMÄL ERT INTRESSE REDAN NU ...

KOMMANDE FÖRSÄLJNING - ANMÄL ERT INTRESSE REDAN NU ...

..:: Attraktivt kedjehus på toppläge med soldränkt trädgård och egen carport ::..

KOMMANDE FÖRSÄLJNING - ANMÄL ERT INTRESSE REDAN NU!

Trevligt kedjehus i ett av Helsingborgs mest familjevänliga områden - Gustavslund! Pricka av punkt efter punkt på checklistan - här bor Ni billigt och bekvämt med attraktiva tillval, stora sociala ytor och 3-5 sovrum. På den lättskötta fastigheten erbjuds vidare trädgård i västerläge med stort trädäck & härlig gräsmatta, biluppställningsplats, carport och ett praktiskt förråd.
Detta är ett hus Ni inte vill missa!

På Gustavslund bor Ni i ett mycket familjevänligt område med fina gång- och cykelvägar, gym, ICA Supermarket, förskolor, skolor, vårdcentral (med barnmorskemottagning) och omtyckt pizzeria. I närområdet ligger en mycket populär lekplats för de små, men ett flertalet lekplatser ligger på gångavstånd. Bussförbindelserna med ett flertal busslinjer fungerar mycket bra och hållplats ligger på bara kort promenadavstånd. För pendlare med bil nås 111:an/Österleden och E4:an & E6:an på bara några få minuter.
I området finns också Gustavslund gård - en vacker hästgård med många hästar och ryttare som ofta skrittar runt i området på de anlagda grusgångarna.

OBS! Fastighetsskatt:
Bostaden har värdeår 2018, vilket innebär att Ni är helt befriad från fastighetsavgift i 15 år efter värdeåret.

---

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare, Stellan Kjellsson, på 0707-919570 eller stellan.kjellsson@smh.se

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 5 rum
  • Boarea: 146 kvm + 4 kvm biarea
  • Byggnadsår: 2018
  • Område: Gustavslund, Helsingborg
COVID-19

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Stellan Kjellsson

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

BILDER

Omgivning

Allmänt om området

Gustavslund är en stadsdel i Helsingborgs östra ytterkant. Sitt namn har den fått av gården Gustavslund som fortfarande finns kvar i området. Stadsdelen domineras i sin helhet av småhusbebyggelse, såsom villor, kedjehus och radhus. De västra delarna byggdes ut etappvis under 1960-, 1970- och 1980-talen. De äldre områdena består av en gatustruktur typiska för sin tid med huvudgator från vilka säckgator strålar och bildar olika kvarter. De nyare områdena har däremot oftare en gatustruktur bestående av fler sammanbundna gator. Området är inte färdigbebyggt och utökas successivt med tiden. De nyaste områdena ligger österut mot 111:an.

Kommunikation

Bussförbindelserna till centrum och övriga stadsdelar fungerar mycket bra.

Närservice

Här bor du på bekvämt avstånd till centrum i ett etablerat område med fina grönområden, bra service, skolor och fritidsaktiviteter för stora som små.

Övrigt

2018 hade statistikområdet Gustavslund 4 210 invånare.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.