Åstorp

Muraregatan 31

Enplanshus med inglasat uterum och dubbelgarage

SÅLD

Enplanshus med inglasat uterum och dubbelgarage

KOMMANDE FÖRSÄLJNING - ANMÄL ERT INTRESSE REDAN NU!

Funktionellt och välplanerat enplanshus på bra läge med inglasat uterum och dubbelgarage. Den rymliga trädgården används flitigt av nuvarande ägare om sommarhalvåret och här får både grill, pool och utemöbler plats. Gräsmattan löper runt bostaden och trädgården på baksidan är bra insynsskyddad.
Huset är från 1978, fördelar sina 146 kvm + 58 kvm (biarea) över ett plan och har ett visst renoverings-/moderniseringsbehov. Här finner ni ett kvadratsmart boende med trevlig planlösning, ett äldre men välhållet kök, rejäl matplats med utgång till uterum och ett härligt vardagsrum med stora ytor. Här finns vidare tre bra sovrum, stort badrum (renoveringsbehov), gästtoalett, bra förvaringsmöjligheter och tvättstuga.

I Åstorp bor Ni i ett mycket familjevänligt område med bl.a. bibliotek, fritidsgård, livsmedelsbutiker, skola och fina promenadstråk. I kommunen erbjuds vidare kultur och aktiviteter för både de stora och små. Här finns exempelvis köpcentrum och idrottsanläggningar men också en varierad och upplevelserik natur att njuta av. Täta buss- och tågförbindelser samtidigt som närheten till Helsingborg, Väla och Ängelholm genom E4:an gör att stadslivet finns inom nära räckhåll.

Visa mer
COVID-19
Slutpris

2 300 000 kr

Ansvarig mäklare

Stellan Kjellsson

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.