Eneborg

Sadelmakaregatan 3A

Fin etta på populära Eneborg ...

Till salu

Fin etta på populära Eneborg ...

På mycket bra läge har vi nöjet att presentera en trevlig etta på fjärde våningen. Bakom entrédörren välkomnas vi av en ljus och trevlig bostad om 34 kvm. Redan i hallen får man en fin överblick av bostaden och man ser solen strålar slå mot golvet. Här finns ett trevligt kök med matplats, ett vardagsrum med sovalkov samt badrum med dusch. Från vardagsrummet nås den underbara balkongen som ligger i direkt västerläge.

Vill du bo mitt i hjärtat på Eneborg, med närhet till allt som staden har att erbjuda, så tveka inte att slå mig en pling!!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 34 kvm
  • Antal rum: 1 rum
  • Våning: 4 av 4
  • Avgift: 2 625 kr
  • Förening: BRF Malen 43
  • Område: Eneborg, Helsingborg
COVID-19

775 000 kr

Visningar

25 Sep 11:00 - 11:30
Föranmälan krävs!
Ansvarig mäklare

Eema Jakus Strand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Bostaden

Vi välkomnas in i hallen som rymmer avhängning samt goda förvaringsmöjligheter.

Det generösa allrummet är optimalt för umgänge och fredagsmyset i soffan. I detta rum får man även plats med en säng vid solalkoven. Det stora fönsterpartiet dominerar rummet och ger lägenheten ett flöde av ljus.

Den härliga balkongen ligger i direkt västerläge, mot föreningens lugna och trevliga innergård.

Vi går in i det trevliga köket. Här ryms gott om förvaring bakom vita skåpsluckorna och här finns goda arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av spis/ugn, fläkt och kyl/frys. Här ryms även en matplats för ca 4 personer.

Tillbaka i hallen igen nås badrummet som är inrett med kaklade väggar och plastmatta på golvet. Här finns dusch, WC och handfat.

BILDER

Omgivning

Allmänt om området

Eneborg är en stadsdel något sydost om Helsingborgs centrum, belägen på landborgen öster om stadsdelen Söder. Bostadsbebyggelsen i stadsdelen består uteslutande av flerbostadshus från 1900-talets första hälft. Eneborg har väldigt få grönområden inom själva bebyggelsen, men omges däremot av sådana, till viss del genom Nya kyrkogården, norr om Wieselgrensgatan, men i synnerhet genom Viskängsstråket, som löper längs stadsdelens östra sida.

Kommunikation

Gatunätet består till största delen av ett rutnätsmönster, vilket dock bryts av genom Gasverksgatan i söder och Wieselgrensgatan samt Malmögatan i norr. Genom Eneborg löper Södra Stenbocksgatan, som är stadsdelens huvudgata och en av de mest trafikerade vägarna i Helsingborg. Bussförbindelserna till centrum och övriga stadsdelar fungerar mycket bra.

Närservice

Runtomkring i området finns små närbutiker, frisörer och restauranger.

Övrigt

2018 hade statistikområdet Eneborg 4 376 invånare.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.