Bjuv

Askevägen 12

Trevligt enplanshus med källare och garage i Bjuv/Olstorp ...

SÅLD

Trevligt enplanshus med källare och garage i Bjuv/Olstorp ...

Är Ni som många andra, som drömmer om att hitta det ultimata renoveringsobjektet?? Vad kan vara ljuvligare än att hitta det?? Här hittar Ni ett välhållet 60-tals hus med många möjligheter.

Huset är beläget i ett fridfullt och lugnt område strax utanför Bjuv. Här finner Ni detta trevliga enplanshus som bara väntar på att få nya ägare och att få bli omhändertagen. Omgiven av trevliga grannar och en underbar natur. Trevlig planlösning som fördelar sig på ett plan samt ett källarplan. Här finner ni ett rymligt kök, ett generöst vardagsrum samt en utgång till ett uterum (i renoveringsbehov). Två bra sovrum och för den som önskar finns det möjlighet till tre. Från hallen nås ett helkaklat badrum. På källarplan finns en gillestuga, mycket förvaringsmöjligheter, toalett, tvättstuga samt ingång till garaget.

Den härliga trädgården löper runt huset. Här finns en uppställningsplats på tomten som rymmer tre bilar.

Sammanfattningsvis är detta ett väldigt bra hus med oändligt många möjligheter. Oavsett om ni är ute efter göra en helrenovering direkt eller renovera successivt, bo in er först och känna efter så är valet ert. Läget kan som sagt inte bli mycket bättre, så frågan är bara; När ses vi??

Visa mer
COVID-19
Slutpris

1 510 000 kr

Ansvarig mäklare

Eema Jakus Strand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.