Påarp

Flybjärsvägen 150

Gavelradhus med uterum på kanonläge med härlig trädgård & egen garageplats

SÅLD

Gavelradhus med uterum på kanonläge med härlig trädgård & egen garageplats

KOMMANDE FÖRSÄLJNING - ANMÄL ERT INTRESSE REDAN NU!

Här erbjuds alldeles strax ett funktionellt, tilltalande och välplanerat radhus på gavelläge med två uteplatser. De rymliga trädäcken på båda sidorna av huset används flitigt av nuvarande ägare om sommarhalvåret och här får både grill, pool och utemöbler plats. Gräsmattan löper i söder runt om bostaden och trädgården på baksidan är bra insynsskyddad.
Huset är från 1979, fördelar sina 117,5 kvm över två plan och har ett praktiskt förråd i trädgården. Här finner ni ett kvadratsmart boende med trevlig planlösning, ett äldre men välhållet kök, rejäl matplats och ett härligt vardagsrum med stora ytor samt utgång till uterum. Här finns vidare hela tre bra sovrum, två badrum (ett renoverat -15), klädkammare under trappa samt på OV och som ett extra plus har Ni tillhörande garageplats i länga.

I attraktiva Påarp bor Ni i ett mycket familjevänligt område med barnvänliga omgivningar, närhet till matbutik, förskola och skola. Bra pendlingsmöjligheter i form av goda kommunikationer med tågstation och nära ut till E4:an och 111:an för Er som tar bilen.

Välkomna till HSB Brf Haga - en populär förening med festlokal, gemensam pool, stor lekplats, tennisbana och övernattningsrum för medlemmarna.

Visa mer
COVID-19
Slutpris

2 200 000 kr

Ansvarig mäklare

Stellan Kjellsson

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.