Bjuv

Blekingegatan 23

Stillhet, grönska & livskvalitet ...

SÅLD

Stillhet, grönska & livskvalitet ...

År 2011 uppfördes denna Eksjö enplansvilla med garage belägen i ett av Bjuvs vackra och nybyggda villakvarter. Den härliga, friköpta tomten om 966 kvm bjuder på bl.a. en stor gräsmatta för lek och spring, härligt trädäck med pergola, stort garage och en stensatt uppställningsplats för 3-4 bilar.

Vi välkomnas in i ett ombonat och kärt hem. Entrén erbjuder god plats för avhängning och förvaringsmöjligheter. Den härliga atmosfären och ljuset möter oss direkt. Det underbara vardagsrummet ligger i öppen planlösning med ett socialt kök med stor matplats. Här slår man sig ner i soffan, tittar ut och kan se hur årstiderna löpa förbi. Från köket tar man sig ut till det stora trädäcket och vidare ut i trädgården.
Huset är välplanerat med många sovrum. Det finns ett Master Bedroom, två -tre sovrum, två snyggt helkaklade badrum samt en tvättstuga med goda förvaringsmöjligheter och direkt utgång till garaget.

Ett fulländat hem med genomgående väl genomtänkta materialval och en enastående layout som funkar lika bra till vardag som till fest.

Fiber är indragit.

Slå fastighetsmäklaren en pling för mer information!!

Visa mer
COVID-19
Slutpris

5 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Eema Jakus Strand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.