Påarp

Glasmästaregatan 20

Enplansvilla med dubbelgarage

SÅLD

Enplansvilla med dubbelgarage

Bo billigt & bekvämt i attraktiv och funktionell enplansvilla med dubbelgarage beläget på insynsskyddad hörntomt på kanonläge! Det rejäla trädäcket används flitigt av nuvarande ägare under sommarhalvåret och här finns gott om plats för både grill och utemöbler. Den lättskötta trädgården innehar vidare en stor gräsmatta för barn med spring i benen. På framsidan finns bra med plats för biluppställning & en uteplats ypperlig för morgonkaffet i solen eller en sen lunch i skuggan när temperaturen letar sig upp till medelhavsnivåer.

Huset är byggt 2010, fördelar sina 121 kvm över ett plan och har låga driftskostnader. Här finner ni ett kvadratsmart boende med öppen planlösning, ett stilrent kök, rejäl matplats och ett härligt, luftigt vardagsrum. Här finns vidare hela fyra bra sovrum, rymligt badrum, gäst-WC, praktiskt grovkök och en klädkammare.

I attraktiva Påarp bor Ni i ett mycket familjevänligt område med barnvänliga omgivningar, närhet till matbutik, förskola och skola. Bra pendlingsmöjligheter i form av goda kommunikationer med tågstation och nära ut till E4:an och 111:an för Er som tar bilen.

Visa mer
COVID-19
Slutpris

4 500 000 kr

Ansvarig mäklare

Stellan Kjellsson

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.