Påarp

Plåtslagaregatan 12

Stillhet, grönska & livskvalitet ...

SÅLD

Stillhet, grönska & livskvalitet ...

År 2010 uppfördes denna Modulenthus 1 1/2 - plansvilla med garage belägen i ett av Påarps vackra och nybyggda villakvarter. Den härliga, friköpta tomten om 850 kvm bjuder på bl.a. en stor gräsmatta för lek och spring, härlig uteplats, stort garage och en stensatt uppställningsplats för 2 bilar.

Vi välkomnas in i ett ombonat och kärt hem. Entrén erbjuder god plats för avhängning och förvaringsmöjligheter. Den härliga atmosfären och ljuset möter oss direkt. Det underbara vardagsrummet ligger i öppen planlösning med ett socialt kök med stor matplats. Här slår man sig ner i soffan, tittar ut och kan se hur årstiderna löpa förbi. Från köket tar man sig ut till den mysiga uteplatsen och vidare ut i trädgården.
Huset är välplanerat med många sovrum. Det finns idag tre sovrum men med möjlighet för fler för den som önskar. Det finns två helkaklade badrum, ett på vardera plan samt generös walk-in-closet och en tvättstuga med goda förvaringsmöjligheter och direkt utgång till uppfarten.

Ett fulländat hem med genomgående väl genomtänkta materialval och en enastående layout som funkar lika bra till vardag som till fest.

Fiber är indragit.

Slå fastighetsmäklaren en pling för mer information!!

Visa mer
COVID-19
Slutpris

5 020 000 kr

Ansvarig mäklare

Eema Jakus Strand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.