SKYMNINGS
ERBJUDANDE

Nu är det en fantastisk tid att sälja sin bostad. Utbudet är lågt och priserna är höga. Som en bonus, bjuder vi på Skymningsbilderna när vi tar hand om din försäljning. Välkommen!

KAMPANJ

 Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig omgående.


FLERA LJUSPUNKTER

Som kund till oss på Svenska Mäklarhuset har vi knutit till oss några riktigt vassa samarbetspartners för att du som kund ska ha det enkelt, bekvämt och kostnadseffektivt.

BESIKTNING, FÖRSÄKRING OCH ENERGIDEKLARATION

När du säljer du ditt hus med oss erbjuder vi ett av marknadens bästa trygghetspaket. En omfattande besiktning som gör spekulanterna säkrare vilket ofta leder till bättre bud, en kraftfull försäkring mot dolda fel i 10 år samt en lagstadgad energideklaration. Tre viktiga delari din försäljning – paketerat för en smidig bostadsaffär!

HANTVERKSTJÄNSTER

Tillsammans med Dryft kan vi erbjuda dig som kund riktigt bra hantverkstjänster i form av snickare, målare, plattsättare, elektriker och rörmokare. Du får din offert inom 48 timmar och kundbetyget är i absolut toppnivå. Dessutom är det en av branschens mest hållbara alternativ.

ÅTERVINNING OCH BORTFORSLING

Behöver du hjälp med att få bort byggavfall eller andra saker i hemmet som du vill inte vill ha längre så kan Circla hjälpa dig med sortera, transportera och återvinna alltid med ett tydligt hållbarhetsperspektiv. Som kund får du 10% rabatt på deras tjänster.

BOLÅN

Med endast en kreditupplysning kan Lånekoll jämföra villkor hos flera olika banker och ge dig snabba besked. En personlig bolånespecialist hjälper dig genom hela bolåneprocessen. Tjänsten är helt kostnadsfri.

Lokala avvikelser gällande denna kampanj kan förekomma. Kampanjen gäller tom sista april 2021.