Centrala Sundbyberg

Starrbäcksgatan 11

Väldisponerad 2:a mitt i centrala Sundbyberg!

Väldisponerad 2:a mitt i centrala Sundbyberg!

Nu ges möjligheten att förvärva en 2:a med låg avgift mitt i centrala Sundbyberg. Med väldisponerad planlösning, genomgående stilrena materialval och goda sociala ytor skapas en miljö att leva och trivas i. Här kan du bo i ett mysigt område med närhet till likaväl kommunikationer såsom grönska, endast några 100-meter bort. Hemmet präglas av en ljus ekparkett och vitmålade väggar, kvalitetssäkra vitvaror och sobra toner. Vidare erbjuder bostaden en kombination av komfort och kvalité, tack vare en modern touch med praktiska egenskaper. Perfekt boende för paret, pendlaren eller som första boende. Det är dags att längta hem!

Kontakta ansvarig mäklare Marcus på 070-849 46 50 för mer information eller visning!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 41 kvm
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 0.5 av 4, hiss finns, Från marklplan.
  • Avgift: 2 323 kr I månadsavgiften ingår värme, vatten, bostadsrättstillägg, basutbud TV.
  • Förening: Brf Duvboet
  • Byggnadsår: 2017
  • Område: Centrala Sundbyberg, Sundbyberg
COVID-19

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Marcus Nilsson

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vardagsrum

I hemmets hjärta finner du goda sociala ytor i kombination med smakfulla materialval som skapar en atmosfär att trivas i. Här kan du bo i en modern och stilren lägenhet i högsta standard med möjlighet till möblering av både soffgrupp, matplats och diverse inredning. Precis som i hallen präglas även vardagsrummet av den ljusa ekparketten tillsammans med väggar i vit kulör.

COVID-19
Visa mer

Kök

Ett välplanerat kök som erbjuder goda arbetsytor tillsammans med bra förvaring. Här hittar du trendsäkra materialval och praktiska tillval. Till kulörer finner vi vita skåpluckor i form av både över och underskåp, stänkskydd i vitt kakel samt bänkskiva av sten i ljusare toner. I sin helhet ett stilrent kök från Vedum med högkvalitativa vitvaror såsom induktionshäll, varmluftsugn, kyl och frys, integrerad micro i arbetsvänlig brösthöjd och diskmaskin från Electrolux.

Visa mer

Badrum

Ett elegant badrum i fina färgkombinationer som ger en stilren känsla. Helkaklat med hexagonformat klinkergolv i ljusgrå karaktär samt väggar i vitt kakel. Vidare är badrummet utrustat med både tvättmaskin och torktumlare i form av kombimaskin, kommod för förvaring, vägghängd WC, dusch med glasdörrar samt praktisk arbetsbänk med skåp ovantill. Golvvärme!

Visa mer

Sovrum

Till hemmets sovrum har du ett ljust ekparkett samt vitmålade väggar. Här ryms både dubbelsäng och inredning efter behov.

Visa mer

Entré/Hall

Välkommen till Starrbäcksgatan 11A! När du tar steget in i denna lägenhet möts du av en stilren ekparkett och vitmålade väggar som även är genomgående i hela bostaden. Till hallen finns både avhängningsmöjligheter och förvaring i form av tre garderober.

Visa mer

Exteriör

Starrbäcksgatan 11 - Kvarteret Kranen har på senare tid transformerats från industrikvarter till ett populärt bostadskvarter för en varierad målgrupp. I slutet på 1800-talet tillverkades armaturer för ånga, vatten och gas här innan mineralvattenfabriken Tre Kronor tog över på 1950-talet för att tillverka Coca Cola fram till bryggeriets nedläggning i slutet på 1970-talet. Därefter uppfördes det kontorshus som står där idag och som nu byggts om till unika och exklusiva bostäder fulla med karaktär.

Visa mer

Bostadsinfo

Brf Duvboet är en bostadsrättsförening som består av 104 lägenheter (bostadsrätt) två lokaler med total yta om 219 kvm och ett garage om 47 st platser. Föreningen äger marken. Här bor man på central adress med endast två minuters promenad till ICA butik och Duvbo tunnelbanestation!

Visa mer

Sundbyberg

För dig som gillar känslan av stad och puls! Sundbyberg är en liten stad i storstaden och här finns allt ni behöver inom ett bekvämt räckhåll, som en mångfald av butiker av alla dess slag, mysiga caféer och konditorier samt omtyckta och välbesökta restauranger. Flera alternativ finns när det gäller mataffärer, och för dig som pendlar erbjuds här suveränt goda kommunikationer genom tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana, bussar samt flygbussar till både Arlanda och Bromma flygplats. Duvbo tunnelbana befinner sig ca 200 m. från bostaden och tar dig in till Stockholm C på 11 min. Genom tvärbanan åker man till Solna Business Park, Solna C och Nordens största Shopping Galleria Mall of Scandinavia. Båda galleriorna Mall of Scandinavia samt Bromma Blocks kan med all fördel även nås genom en trevlig promenad. Fjärrtågen tar dig med lätthet till Enköping, Västerås eller varför inte Göteborg. Nära bostaden finner ni Lötsjön och Råstasjön med dess grönområden och suveräna motionsslingor. Här finns dessutom Gröna Stugan café och restaurang, som under sommaren är ett populärt utflyktsmål. Även Tornparken nås på kort gångavstånd och är en populär park som ligger lättillgänglig mitt i centrala Sundbyberg. Med dess höga läge ges en härlig vy över takåsar och man kan med fördel njuta av en fantastisk solnedgång. Tornparken har rustats upp med lekplatser, parkbänkar etc. Numera kan man också kunna njuta av god mat i mysiga restaurangen Delibruket som slagit upp portarna i det gamla vattentornet. Även den mycket populära och prisvinnande Marabouparken nås på kort gångavstånd och erbjuder goda möjligheter till en trevlig dag i solen.

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

LÄGE I STADSDELEN
För dig som gillar känslan av stad och puls! Sundbyberg är en liten stad i storstaden och här finns allt ni behöver inom ett bekvämt räckhåll, som en mångfald av butiker av alla dess slag, mysiga caféer och konditorier samt omtyckta och välbesökta restauranger. Flera alternativ finns när det gäller mataffärer, och för dig som pendlar erbjuds här suveränt goda kommunikationer.

LÖTSJÖN
Nära bostaden finner ni Lötsjön och Råstasjön med dess grönområden och suveräna motionsslingor. Här finns dessutom Gröna Stugan café och restaurang, som under sommaren är ett populärt utflyktsmål.

TORNPARKEN/MARABOUPARKEN
Tornparken är en populär park som ligger lättillgänglig mitt i centrala Sundbyberg. Med dess höga läge ges en härlig vy över takåsar och man kan med fördel njuta av en fantastisk solnedgång. Tornparken har rustats upp med lekplatser, parkbänkar etc. Numera kan man också kunna njuta av god mat i mysiga restaurangen Delibruket som slagit upp portarna i det gamla vattentornet.

Marabouparken som är en prisbelönad park är även det ett mysigt tillhåll i närheten för promenader och picknick. Parken skapades under åren 1937 och 1955 och har både spatiösa gräsytor, barnbad och en betydande samling modern skulptur.

Kommunikation

KOMMUNIKATION
Sundbyberg är en av landets mest kommunikationstäta kommuner; två tunnelbanelinjer med fem stationer, pendeltåg, fjärrtåg och ett antal busslinjer gör att tidsavståndet till city varierar mellan 10 och 20 minuter. Dessutom invigdes tvärbanan i oktober 2013 med hållplats på Landsvägen. Den kopplar ihop Alvik och Solna station där nya nationalarenan ligger. Pendeltåget tar dig till Odenplan på 5 minuter!

Parkering

PARKERING
Generellt i Sundbyberg gäller boendeparkering. Avgift för detta är 600 kr /mån. Se mer på www.sundbyberg.se. Vissa föreningar kan även ha egna parkeringsplatser, se vidare under objektet.

Övrigt

MOTION
Förutom motionsslingorna runt Lötsjön och Ursvik erbjuder staden även en bred flora av simhall, ishall, curling, idrottsanläggningar och sporthallar.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.