Centrala Sundbyberg

Ågatan 9, 3tr

Exklusivt renoverad bostad med unik planlösning på Ågatan!

SÅLD

Exklusivt renoverad bostad med unik planlösning på Ågatan!

Med inglasad balkong direkt mot föreningens lummiga innergård och Bällstaån finner ni denna välplanerade bostad med alla önskvärda attribut! Hela bostaden har de senaste åren genomgått en totalrenovering, planlösningen är unik i sitt slag och här erbjuds stora och sociala ytor med med fönster i hela tre väderstreck. Vidare finner ni två insynsskyddade sovrum, kök med gott om arbetsyta och köksö i öppen planlösning mot det stora vardagsrummet, en väl tilltagen inglasad balkong i helt fritt läge, en rymlig klädkammare i anslutning till hall, gäst-wc samt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Husets läge i kombination bostadens placering i huset erbjuder minimal insyn då det inte finns någon grannfastighet.

Föreningen har också en trevlig innergård med grillplats samt både övernattningslägenhet och gemensamhetslokal. Direkt utanför entrédörren kommer man ut till Bällstaån och de mysiga bryggorna med småbåtarna. Lägenheten är belägen vid en lugn återvändsgata utan störande trafik men samtidigt oerhört centralt. Mycket nära butiker, service och restauranger i Sundbybergs centrum och även kommunikationer. Längs promenadstråken kring Bällstaån kan man promenera hela vägen via Huvudsta havsbad in till Karlberg och Kungsholmen.

Visa mer
COVID-19
Slutpris

6 700 000 kr

Ansvarig mäklare

Victor Aghester

Reg. Fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.