Stora Ursvik

Arrendevägen 48

Friliggande villa på grönskande hörntomt i bästa solläge!

Friliggande villa på grönskande hörntomt i bästa solläge!

Äntligen är ett av de eftertraktade friliggande husen på Arrendevägen till salu! Perfekt disponerat 2-plansvilla i genomgående toppskick och härlig hörntomt med en stor och härlig trädäckad altan. Stenlagd uppfart med plats för 2-3 bilar. Stora fönsterpartier, två stilrena badrum med duschmöjligheter, 4 bra och trivsamma sovrum, härliga sociala ytor mellan kök och vardagsrum samt separat tvättstuga med egen groventré.

Här har ni ett väl tilltaget hem för familjen som ställer krav på kvalitativt boende och vill njuta av ett enkelt boende med ytterst lite underhåll. Runt hörnet finner ni allt man kan tänka sig.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Marcus på 070-849 46 50 för mer information!

Området är lugnt och mycket barnvänligt med ett flertal förskolor, skolor och lekplatser men också ett område med närhet till natur och motion i Igelbäckens naturreservat och Ursviks motionsområde. Här finns även goda kommunikationsförbindelser som kommer att bli än bättre med den planerade tvärbanan i området. Stora Ursvik ligger endast ca 10 minuter med bil till både Kista eller centrala Stockholm. Även närhet till attraktiva Sundbyberg, Solna med Friends Arena och Nordens största köpcentrum, Mall of Scandinavia samt Bromma flygplats.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 6 rum
  • Boarea: 139 kvm
  • Byggnadsår: 2008
  • Område: Stora Ursvik, Sundbyberg
  • Besiktigad: Nej
COVID-19

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Marcus Nilsson

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Fasad

COVID-19
Visa mer

Terrass

Visa mer

Pergola

Visa mer

Kök

Visa mer

Vardagsrum

Visa mer

Badrum (entréplan)

Visa mer

Tvättstuga

Visa mer

Entré

Visa mer

Sovrum 1

Visa mer

Sovrum 2

Visa mer

Sovrum 3

Visa mer

Sovrum 4

Visa mer

Badrum (övre plan)

Visa mer

Hall (övre plan)

Visa mer

Ursvik

Visa mer

Omgivning

Allmänt om området

Ursvik ligger vid Järvafältet som är en del av Järvakilen, den längsta gröna kilen i Stockholmsområdet. Därför är det inte konstigt att Ursvik kallas för stadens gröna hörn. En av Ursviks alla fördelar är läget. Främst med tanke på närheten till Sundbybergs Centrum och Stockholm men även på grund av placeringen mellan E18 och E4:an. Arlanda når du på ungefär 20 min med bil. Området är under fortsatt expansion men redan idag finns många förskolor och skolor, kommunala såväl som privata. Flera är även planerade. I takt med expansionen av området planeras även för ett brett utbud av restauranger, caféer och butiker. Kring torget planeras det även att finnas ett bra utbud av kommunal service i form av bibliotek, barnavårdcentral och vårdcentral.

För mycket mer information om området och de kommande planerna, vänligen besök www.ursvik.se

Kommunikation

Idag finns goda kommunikationer som kommer att bli bättre i takt med att området Ursvik byggs ut i sin helhet. Idag går buss 504 från Ursvik till T-bana Hallonbergen, Rissne och till Sundbybergs station. På E18-Enköpingsvägen går buss 540 till Bergshamra/Universitetet (T-bana rödlinje) och Ulriksdal (pendeltåg). Buss 157 går till Danderyds sjukhus på ca 15 minuter. Tvärbanan är planerad att i framtiden ha två hålplatser i Ursvik. Från Ursvik är det lätt att ta sig till både shopping och arbetsplatser i Kista, Barkarby, Arlanda och Stockholms innerstad. För mer info www.sl.se.

Övrigt

Ursviks motionsgård och Igelbäckens naturreservat ger dig stora möjligheter att utöva motionspass sommar- som vintertid. Reservatet skapar goda förutsättningar för naturupplevelser och friluftsliv i storstadens absoluta närhet. Det ska också skydda och bevara Igelbäcken som ett levande vattendrag. Det finns löp- och skidspår, knattespår, grillplatser och en motionsgård. Det finns även en allaktivitetspark med lekplats och fotbollsplaner m.m.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.