Midsommarkransen

Valborgsmässovägen 14

CHARMIG FUNKISTREA I GAVELLÄGE!

SÅLD

CHARMIG FUNKISTREA I GAVELLÄGE!

CHARMIG GAVELTREA MED GRÖNSKANDE UTSIKT I VÄLBEVARAD FUNKISFASTIGHET!

Varmt välkomna till denna ljusa och smakfullt renoverade gaveltrea attraktivt belägen i pittoreska Midsommarkransen/Telefonplan. Här bor ni på lugn gata med natur och grönska som utsikt. Bostaden utmärker sig med öppen planlösning som ger möjlighet till stora middagsbjudningar. Lägenheten är omgjord till en mini-trea med praktiskt extrarum till barnrum, gästrum eller hemmakontor. Vidare erbjuds ett fint renoverat kök i charmig funkisstil, fönster i tre väderstreck ger ett fantastiskt ljusinsläpp, exemplariska förvaringsmöjligheter, generös takhöjd om ca 2,70 m och närhet till lummig uteplats.

Stor stabil förening med god ekonomi där bredband om 1000 mbit ingår i avgiften. Medlemmarna erbjuds gemensamma utrymmen så som hobbyrum, övernattningslägenhet, samlingslokal, samt parkeringsplatser. Föreningen har flertalet grönskande innergårdar med odlingsmöjligheter. Sommartid finns även sittplatser och grillmöjligheter.

Här bor ni med bästa läge i mycket populära och omtyckta Midsommarkransen/Telefonplan med närhet till områdets stora utbud av caféer, bagerier, restauranger, service och kommunikationer. Mysiga och kulturminnesmärkta kvarter med massor av charm. Inom ett par minuters promenad når du även Aspudden med paradgatan Hägerstensvägen som erbjuder en härlig småstadskänsla och kantas av butiker, caféer, restauranger samt T-banestation även här.

Hjärtligt välkomna på visning!

Visa mer
COVID-19
Slutpris

3 500 000 kr

Ansvarig mäklare

Rebecca Steene

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.