Kungsängen/Tibble

Hjortronvägen 41

Fritt läge med fin utsikt!

Kommande försäljning

Fritt läge med fin utsikt!

Här finner ni denna hörnlägenhet om 45 kvm högst upp med fritt läge och granne med stora fina grönytor. Inre rep fond på 15148k kr att nyttja. Riktigt kök med matplats för 4-5 personer. Rymligt badrum med fönster och även plats för tvättmaskin. Rummet är lättmöblerat med bra plats för både säng och bekväma sittmöbler. Härlig utsikt över angränsande gräsmattor och bebyggelse på avstånd. Bra förening med solid ekonomi!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 45 kvm
  • Antal rum: 1 rum
  • Våning: 3 av 3
  • Avgift: 2 498 kr inkl värme, VA, kabel-TV (grundutbud)
  • Förening: HSB Brf Tibble i Upplands-Bro
  • Byggnadsår: 1969-71
  • Område: Kungsängen/Tibble, Upplands-Bro
COVID-19
Fast pris

1 450 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Kenneth Viinikka

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vardagsrum

Vardagsrum med goda ytor för både soffgrupp och säng. Ekparkett och ljusa väggar. Fransk balkong med fin utsikt.

COVID-19
Visa mer

Kök

Ljust kök med stor matplats. Laminatgolv med ljusa väggar. Kyl/frys, spis och diskmaskin.

Visa mer

Badrum

Badrum med fönster. Plastmatta och ljusa väggar. WC, badkar och tvättmaskin.

Visa mer

Hall

Välkomnande hall med laminatgolv och plats för avhängning. Bra lösning med inbyggda garderober och tillhörande överskåp.

Visa mer

Allmänt/beskrivning

Med lummiga innegårdar och närhet till Mälaren ligger mysiga Brf Tibble, en av Kungsängens bästa och mest omtyckta föreningar. Här finns
tvättstuga och parkering några steg från bostaden och Coop ett stenkast bort. Vill du inte ta en promenad till centrum eller pendeltåget finns smidiga busskommunikationer. På gångavstånd finns mysiga Lillsjöbadet med sommaröppen kiosk och minigolfbana.

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Kommunikation

Det finns bra bussförbindelser till Kungsängen station. Busshållplats på smidigt avstånd. Mellan Stockholm och Kungsängen är det kvartstrafik större delen av dygnet. Resan till Stockholms central tar mindre än 30 minuter från Kungsängen. På natten finns det nattbussar från Stockholm som passerar Tibble.

Närservice

Det är gångavstånd till en Coop-butik vid Tibble Torg. I Kungsängens centrum finns ett bra utbud av all den vardagsservice man kan behöva med flera livsmedelsbutiker, apotek, systembolag, frisör, vårdcentral, tre bemannade banker och ett flertal restauranger. I grannskapet finns också Coop Forum. Kulturhus med bl.a. bibliotek, utställningslokaler, hörsal och café finns i Kungsängens centrum. Omtyckt deli samt skaldjursdeli finns i centrum. På nyrenoverade Villa Skoga finns barberare, skönhetssalong, Petjos café och en livsstilsbutik med hög trendkänsla och personlig service.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.