Farsta strand

Persbergsbacken 9

Charmigt radhus i idylliska Larsboda!

SÅLD

Charmigt radhus i idylliska Larsboda!

Välkomna att låta er förföras av detta charmiga radhus - perfekt för barnfamiljen! Fint beläget med ett insynsskyddat läge och utsikt mot grönska på både fram- och baksida. Här bor man i lugna Larsboda och med gångavstånd till goda kommunikationer (Farsta strand har både pendeltåg och T-bana), skolor, förskolor och fantastiska naturområden runt de närbelägna sjöarna Magelungen och Drevviken. Lagom stor, friköpt trädgårdstomt inramad av frodig grönska, och med ett fint sydvästläge på baksidan. Väl inne i huset finns möjlighet att sätta sin egen prägel, då huset är lite nött av tidens tand på sina ställen. Huset ligger i souterräng och på övre plan har du sällskapsrum samt kök och matplats med öppen planlösning. Här finns också två stora sovrum, klädkammare samt en gästwc. Från matplatsen finns utgång till den underbara insynsskyddade trädgården på husets baksida - i perfekt sydvästläge med eftermiddags- och kvällssol. Här finns en rymlig trädäckad altan samt en mindre förrådsbod. I husets souterrängvåning finns en rymlig entréhall, sovrum samt ett badrum med separat wc. Här ryms även tvättstuga/pannrum, klädkammare, ett rymligt förråd samt garage. Plats för ytterligare bilar finns på uppfarten utanför garaget, samt att man kan parkera på gatan utanför. På husets framsida finns också en trädäckad altan där kaffet kan avnjutas i morgonsolen. Nytt tak 2012, nya fönster 2011 och radonsanerat genom FTX ventilation.
Mycket nära till såväl pendeltåg (ca 5 minuters promenad), T-bana och goda bussförbindelser. Det tar endast 15 min att åka med pendeltåget till Stocholm C. I närområdet finns populära hamburgerrestaurangen Bun Meat Bun, sushi samt en kiosk. I Farsta strands centrum finns även en pizzeria samt Coop. För den träningssugne finns ett gym ett par hundra meter bort - Actic. I Farsta strand har du nära till vacker natur vid sjöarna Magelungen och Drevviken samt Ågesta friluftsområde som även har golfbana. I närbelägna Farsta centrum erbjuds shopping, restauranger och service för alla smaker.

Vi ser fram emot att träffa er på visning! Välkommen hem!

Visa mer
COVID-19
Slutpris

5 140 000 kr

Ansvarig mäklare

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.