Luthagen - Stabby

Formgatan 9

SÅLD

Högst upp på fjärde våningen finns nu möjlighet att förvärva ett stort och insynsskyddat boende med ett lugnt läge vid Mimmi Ekholms torg.
En välkomnade entré, stort kök med en rymlig matplats och öppen planlösning mot vardagsrummet. Ett luftigt vardagsrum med utgång till en inglasad balkong med en trevlig vy mellan två huskroppar. Tre sovrum, två badrum med dusch och bra förvaringsmöjligheter i form av en stor klädkammare samt en rymlig garderob med skjutdörrar i ett av sovrummen. Utöver förvaringen som finns i lägenheten finns ett förråd i källaren. Kort kö till föreningens parkering och bra parkeringsmöjligheter för gäster i området.

Som boende på Formgatan 9 bor du med promenad- och cykelavstånd till Uppsalas stadskärna. I närmaste kvarter finns mataffärer, gym, kvarterskrogar, café, apotek och vårdcentral. Här bor du också nära Stabbyskogen som erbjuder fina motionsspår och vacker natur såväl sommar som vinter. Bra kommunikationer med stadsbussarna 1 och 9.

Varmt välkomna att boka ankomsttid för visning!

Visa mer
COVID-19
Slutpris

3 675 000 kr

Ansvarig mäklare

Tomas Östlund

Fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.