Främre Luthagen

Odensgatan 4A - FAST PRIS

Utmärkt första boende med låg avgift nära stadskärnan

Till salu

Utmärkt första boende med låg avgift nära stadskärnan

FAST PRIS - KONTAKTA MÄKLAREN FÖR ATT BOKA VISNING!

Välkommen till denna välplanerade lägenhet med högt till tak och fint ljusinsläpp med närhet till Uppsalas stadsliv, perfekt för studenten!

Här bor du i en ansvarsfull bostadsrättsförening med god ekonomi och låg avgift. I det vackra allrummet finner du ro framför det fridfulla ljusinsläppet från det vackra fönsterpartiet som är beläget mot föreningens innergård. På den lummiga gemensamma uteplatsen finns trädgårdsmöbler och möjlighet att grilla. Bra förvaring i entrén och en köksdel med allt du kan tänkas behöva, samt ett stambytt badrum.

På Odensgatan bor du med gångavstånd till bland annat centrum, flera campusområden och alla nationer. Närhet till Fyrisån och avkopplande strandpromenad.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 19.5 kvm
  • Antal rum: 1 rum
  • Våning: 2 av 5, hiss finns, Hiss från markplan
  • Avgift: 1 267 kr inkl. värme, vatten och tvättstuga. Obligatoriskt tillägg om 54 kr/mån för Kabel TV
  • Förening: Odensgården
  • Byggnadsår: 1939
  • Område: Främre Luthagen, Uppsala
COVID-19
Fast Pris

1 795 000 kr

Visningar

26 Sep
Kontakta mäklaren för att boka visning!
Ansvarig mäklare

Madelene Norberg

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Allrum

Välplanerat allrum med plats för både säng och skrivbord samt loungedel. I rummet kan du avnjuta ett vackert ljusinsläpp från lägenhetens fina fönsterparti. Förvaring i dubbelgarderob. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.

COVID-19
Visa mer

Köksdel

Tack vare lägenhetens härliga takhöjd maximeras förvaringsmöjligheterna i denna köksdel. Kombinerad ugn/mikrovågsugn, kylskåp med frysfack, spisplattor och diskho. Plats för ett matbord som rymmer 4-6 personer. Ovanför matbordet finns ytterligare förvaring i överskåp. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.

Visa mer

Badrum

Stambytt badrum med klinker på golvet och ljust kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med WC, dusch, handfat och spegelskåp.

Visa mer

Hall

Högt till tak och bra förvaringsmöjligheter i hallen. Plats för skor och hatthylla. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.

Visa mer

Föreningen

Trevlig och lummig gemensam trädgård på baksidan av föreningshuset med trädgårdsmöbler, belysning och grillmöjligheter på sommaren.

Visa mer

Byggnaden

Vacker bostadsbyggnad om 5 våningar samt källare och vind, med byggår anno 1939. I källaren finns tvättstuga, bastu, gym, föreningslokal samt cykelförråd.

Visa mer

Områdesbeskrivning

Detta är det perfekta området för dig som vill ha närhet till natur och samtidigt gångavstånd till campusområden som Ekonomikum, Engelska parken eller Gamla torget. Du har också nära till nationslivet och Uppsalas stadskärna. Här finns även flera olika parker samt promenadstråk längs Fyrisån.

Visa mer

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.