Påarp

Flybjärsvägen 332

SNABBFAKTA

  • Boarea: 117.5 kvm
  • Antal rum: 4 rum
  • Avgift: 6 721 kr I avgiften ingår, värme, vatten, Tv och parkering
  • Förening: HSB BRF Haga i Påarp
  • Byggnadsår: 1979
  • Område: Påarp, Helsingborg
COVID-19

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Johannes Midbjer

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Bostaden

Varmt välkomna till denna ombonade gavelbostad på fantastiskt läge utmed skogen i familjära Påarp. Här bor ni i grönskande omgivningar och med god kommunikationer, närhet till skola och förskola.

Här finner ni ett familjärt boende med ljust och öppet kök med praktisk tvättstuga samt med utgång till uteplats mot bostadens framsida. Vackert vardagsrum med parkettgolv och målade väggar. Dessa stora umgängesytor fortsätter ut från vardagsrummet i härligt uterum som passar utmärkt för att förlänga säsongen. Två stora badrum och tre fina sovrum som återfinns på husets ovanvåning. Återkommande i bostaden är det vackra ljusinsläppet och närheten till naturen. Varmt välkommen hem!

HALL

Ljus och välkomnande hall med tapetserade väggar och laminatgolv.

Visa mer

BADRUM

Fint helkaklat badrum med vita klinker och kakelplattor. Robust kommod, WC och dusch med vikdörrar i glas på nedanvåningen. På husets ovanvåning finner vi bostadens andra badrum med praktisk plastmatta, badkar, WC och tvättställ. Fint ljus från takfönster.

Visa mer

KÖK

Fint kök med mindre köksö och gott om förvaring bakom ljusa skåpsluckor. Köket är maskinellt utrustat med kyl, frys, diskmaskin och spis. Utgång till bostadens framsida med fin uteplats samt trapp upp mot ovanvåningen. Köket ger även plats för större matbord för middagar i goda vänners lag.

COVID-19
Visa mer

TVÄTTSTUGA

Praktisk tvättstuga med plastmatta. Tvättmaskin, torktumlare och gott om förvaring i skåp.

Visa mer

VARDAGSRUM

Fantastiska ytor med flertalet fönster samt utgång till uterum. Vardagsrummet har parkettgolv och ljus målade väggar.

Visa mer

SOVRUM

Tre rymliga sovrum med ljusa laminatgolv och målade väggar i olika blå nyanser. Det största sovrummet har bryts av med tapetserad fondvägg samt att rummet erbjuder mycket god förvaring i flertalet garderober. Vidare finner vi anslutande klädkammare mellan sovrummen när vi kommer upp för trappen.

Visa mer

UTERUM

Underbart uterum som förlänger säsongen. Plats för stort matbord och utgång mot den grönskande trädgården som ligger in

Visa mer

Omgivning

Allmänt om området

Påarp är en tätort i Helsingborgs kommun, tio kilometer öster om centrala Helsingborg. Påarp expanderade kraftigt under 1960- och 1970-talen, och är främst en bostadsort med stor arbetspendling till Helsingborg. Det verkliga uppsvinget för Påarp kom i början av 1960-talet då bostadsområdet kring Lokvägen började byggas. Under 15 år byggdes drygt 200 villor. Nu bor drygt 3 000 personer i Påarp.

Efter att ha varit utan järnvägsförbindelse under nästan 20 år öppnades Påarps pågatågsstation 1991. Påarp har därmed järnvägsförbindelse med både Helsingborg och österut mot Bjuv, Åstorp och Hässleholm.
Påarp är en ort med mycket grönområden och goda möjligheter för motion.

Kommunikation

Pågatågen tar dig enkelt och snabbt till och från centrum.

Närservice

I Påarp ligger Påarps skola som är en F-9 skola med cirka 455 elever.
I det övriga serviceutbudet på orten hittar vi bibliotek, vårdcentral och livsmedelsbutik.

Övrigt

2018 hade statistikområdet Påarp 5 784 invånare.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.