Stattena

O D Krooks gata 74

KOMMANDE FÖRSÄLJNING - ANMÄL DITT INTRESSE REDAN NU!!

KOMMANDE FÖRSÄLJNING - ANMÄL DITT INTRESSE REDAN NU!!

På O D Krooks gata 74, finner ni denna otroligt charmiga och trevliga 2,5a. Belägen i en eftertraktad fastighet anno 1932. Vi tar trapporna upp till tredje våningen. Bakom den röda dörren välkomnas vi av en ljus och ombonad lägenhet om 62 kvm. Redan i hallen får man en fin överblick av bostaden och man kan riktigt känna känslan av när de äldre, bevarade detaljerna möter de nya moderna. Hallen leder oss in i ett tidsenligt renoverat kök med full maskinell utrustning. Bostaden erbjuder ett matrum som ligger tillsammans med ett generöst vardagsrum. Här finns god plats för både soffgrupp och läs- eller kontorshörna. Lägenhetens sovrum ligger in mot den lugna innergården. Sovrummet är väl tilltaget och rymmer gott om förvaring. Avslutningsvis nås det helkaklade badrummet.
Föreningen har en mysig innergård för föreningens medlemmar.

Vill du bo mitt i hjärtat av Stattena i en stabil förening, helt insynsskyddat, i ett fulländat hem med genomgående planlösning, med närhet till allt som staden har att erbjuda, så tveka inte att slå mig en pling!!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 62 kvm
  • Antal rum: 2.5 rum
  • Våning: 3 av 4
  • Avgift: 3 546 kr Värme, vatten och kabel-tv ingår
  • Förening: BRF Hattmakaren 20
  • Byggnadsår: 1932
  • Område: Stattena, Helsingborg
COVID-19

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Eema Jakus Strand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

BILDER

Omgivning

Allmänt om området

Bostadsområdet Stattena ligger i norra delen av Helsingborg och består av både äldre och nyare hus. Vid slutet av 1800-talet var Stattena ett eget litet samhälle utanför Helsingborg, längs landsvägen mot Ängelholm. Inte förrän 1905 blev Stattena en del av Helsingborg. När Helsingborg fick sin första spårvägslinje, blev Stattena en av ändstationerna. Under 1960- och 70-talen sanerades Stattena hårdhänt då nästan alla gamla hus revs och ersattes till stor del av bostadshus i sex eller sju våningar.

Kommunikation

Bussförbindelserna till centrum och övriga stadsdelar fungerar mycket bra.

Närservice

Stattena har ett litet centrum med varuhus och butiker.
På Ringstorpsvägen 29 finns ett vårdboende (före detta Stattenahemmet).

Övrigt

2018 hade statistikområdet Stattena 2 951 invånare.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.