Vallåkra

Maglekärrsvägen 110

Drömboende på landet med underbar närmiljö

Drömboende på landet med underbar närmiljö

Underbar fastighet inbäddad bland sädesfälten med stora social ytor och fantastisk trädgård. På Maglekärrsvägen bor ni i lantlig miljö men med fortsatt närhet till allt vad Helsingborg stad har att erbjuda! Missa inte denna otroliga möjlighet!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 6 rum
  • Boarea: 194 kvm
  • Byggnadsår: 1909
  • Område: Vallåkra, Helsingborg
  • Besiktigad: Ja
COVID-19

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Johannes Midbjer

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Linda Gasslander

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Bostaden

Nu har vi glädjen att få förmedla denna bostadspärla. Inbäddad mellan sädesfälten med milslång utsikt finner ni nu detta rymliga och gedigna hus som under årens lopp renoverats med varsam hand. Här bor ni i lugn och rogivande miljö med stora ytor och fantastisk utemiljö. I Vallåkra bor du bekvämt med närhet till Råådalen och på behagligt avstånd till allt vad Helsingborg stad har att erbjuda. Goda kommunikationer med tåg, buss och närhet till skola. Sommaren spenderas med fördel på det vackra trädäcket som utan problem ger plats för stort matbord, loungegrupp, spabad och grillplats. Detta är den perfekta platsen att samla vänner och familj en vacker sommardag och bjuda in till fest och avnjuta en god middag i goda vänners lag.

På Entreplan finner vi en fin hall med goda avhängningsmöjligheter som sedan leder oss in i den funktionella och praktiska tvättstugan. Vidare finner vi stort och fint kök, tre sovrum, underbart helkaklat badrum som nyligen renoverats samt ett fint sällskapsrum som idag disponeras som matplats. Sällskapsrummet har vattenmantlad braskamin som både sprider värme och är en mysig faktor. Från rummet tar vi oss upp till ovanvåningen som har slående sällskapsytor med underbar utsikt över åkerfälten med blomstrande raps. Här ges möjlighet att göra fler sovrum om så önskas. Sist men inte minst finner vi ett mindre badrum samt husets fjärde sovrum som har fin utsikt över trädgården och trädäcket. Huset är hemtrevligt , ombonat och infriar alla förväntningar på ett vackert boende på landet. Varmt välkomna hem!

Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare, Johannes Midbjer, på 0704 485 029 eller maila till Johannes.midbjer@smh.se

Hoppas vi hörs och ses!

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

TRÄDGÅRD

COVID-19
Visa mer

FASAD

Visa mer

HALL

Visa mer

TVÄTTSTUGA

Visa mer

SOVRUM

Visa mer

KÖK

Visa mer

BADRUM

Visa mer

VARDAGSRUM

Visa mer

TERASS

Visa mer

UTERUM

Visa mer

PLANRITNING

Visa mer

Omgivning

Allmänt om området

Vallåkra är en tätort i Helsingborgs kommun, belägen vid Rååns dalgång sydost om Helsingborg. Ursprungligen bestod Vallåkra av två byar, Norra Vallåkra och Södra Vallåkra, gränsen mellan de båda utgjordes av Råån. På 1860-talet började man bryta stenkol i Vallåkra. För att ta vara på den stora mängd lera som blev biprodukt från stenkolsbrytningen grundade man 1864 Wallåkra Stenkärlsfabrik. Brytningen av lera fortsatte fram till 1970-talet.
På Enoch Thulins flygfält utanför den lilla orten anordnas årligen i slutet av augusti Nordens största träff, Vallåkraträffen, för stylade, ombyggda och helrenoverade bilar. Det kommer varje år ungefär 20 000 besökare från hela Norden och Nordeuropa. Ett annat resmål på orten är den gamla bevarade Wallåkra stenkärlsfabrik från 1864, där man framställer saltglaserat stengods efter traditionella metoder.

Kommunikation

Det tar ca 5 min att ta sig till stationen där buss eller tåg tar dig till Helsingborg, Lund och Malmö.

Närservice

I Vallåkra finns två skolor ,Wallåkrabygdens fristående förskola och skola, samt Kingelstad Byskola som båda erbjuder Förskola 1-6 år och Skola F-klass-åk6. För övrigt bör nämnas att den mysiga livstilsbutiken "Enkla Ting"

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.