Norr

Drottninggatan 57

Välkomna in till Drottningatan 57 ...

SÅLD

Välkomna in till Drottningatan 57 ...

Våren är på ingång, solen skiner och överallt spricker små gröna blad upp och snart kommer naturen runt om stå i full blom!

Strax efter centrala Helsingborg, på norr, med Landborgspromenaden i ryggen och vattnet som naturlig gräns åt andra hållet ligger Drottninggatan 57. Här bor Ni med direkt närhet till såväl goda kommunikationer, hav, natur, fina promenadstråk, caféer, restauranger och livsmedelsbutiker. Till den vackra fastigheten hör den privata innergården som föreningens medlemmar fritt får tillgå.

I detta omtyckta och historiska kvarter har vi på Svenska Mäklarhuset fått förtroendet att förmedla ett hem som onekligen får hjärtat att slå lite snabbare. En optimalt belägen och rymlig trea med mycket charm och trevlig planlösning. Lägenheten karaktäriseras av generös takhöjd, högresta fönster, stuckaturer, fönsternischer, fina dörrar och vacker kakelugn (ej i bruk).

Här bor du på eftertraktad adress på ett av Helsingborgs bästa lägen, med badrocksavstånd till stranden och allt som staden har att erbjuda?? Tveka inte att slå mig en pling och bli ägare av denna pärla.

Visa mer
COVID-19
Slutpris

4 080 000 kr

Ansvarig mäklare

Eema Jakus Strand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.