Tågaborg

Föreningsgatan 25b

KOMMANDE FÖRSÄLJNING - ANMÄL ERT INTRESSE REDAN NU!

KOMMANDE FÖRSÄLJNING - ANMÄL ERT INTRESSE REDAN NU!

En kommande försäljning du inte vill missa! Två rum och kök på omåttligt populära Tågaborg i HSB Brf Jägaren! Fint renoverat kök, stambytt badrum med tvättmöjligheter, balkong, möjlighet till garageplats - vad mer behövs i en tvåa?

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 57 kvm
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 1 av 4, hiss finns
  • Avgift: 3 130 kr I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv (basutbud) samt bostadsrättstillägg.
  • Förening: HSB Brf Jägaren
  • Byggnadsår: 1958
  • Område: Tågaborg, Helsingborg
COVID-19

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Anna Ernér

Kontorschef/Reg.mäklare/Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Bostaden

Varmt välkomna till Föreningsgatan 25B och denna trivsamma bostad om 57 kvadratmeter i uppskattade HSB Brf Jägaren. Bostaden är belägen en trappa upp i huset men det finns möjlighet att ta hiss direkt från markplan. Ni kliver in i denna inbjudande tvårummare och finner hall med gott om förvaring i flera garderober. Rakt fram blickar ni in i köket, vilket är fint renoverat och ger gott om utrymme för matplats. Ta istället höger i hallen och ni når det helkaklade badrummet, vilket renoverades i samband med föreningens stambyte. Här finns dusch bakom duschväggar samt tvättmaskin och torktumlare. Sovrummet har bra storlek för en dubbelsäng, sängbord och förvaring. Vardagsrummet ger gott om plats för större soffa men även kontor eller matplats om så önskas. Från vardagsrummet nås bostadens mysiga, lilla balkong.

HSB Brf Jägaren är en populär bostadsrättsföreningen som genomgick stambyte med badrumsrenovering 2006-2007. Det finns trevliga gemensamma utrymmen som tvättstugor, torkrum, cykelrum och förråd. Föreningen har även gästlägenhet och lokal för uthyrning samt ett garage (separat kö) med möjlighet att parkera bilen till en överkomlig peng.

Tågaborg, detta populära område som erbjuder gångavstånd till shoppinggator, restauranger, barer, universitetet, strandpromenader och härligt miljöombyte i vår kära Pålsjö skog. Dessutom ett stenkast från Vikingsbergsparken, dit ni med fördel tar med picknick-korgen och njuter av utsikten. Ett utmärkt läge för er som vill bo nära stadens puls men samtidigt ha naturen runt knuten.

Observera att detta är en kommande försäljning, vilket innebär att lägenheten just nu inte är tillgänglig för visning. Fler bilder, mer information och pris kommer att annonseras vid försäljningsstart. MEN! Skynda att anmäla ert intresse redan nu så att ni inte går miste om eventuella förhandsvisningar.

---

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare, Anna Ernér, på 0704-822719 eller anna.erner@smh.se

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

BILDER

Omgivning

Allmänt om området

Tågaborg är en stadsdel i den nordliga delen av Helsingborg. De äldsta husen är från början av 1900-talet och bebyggelsen är en blandning av villor och flerbostadshus. De välkända så kallade engelska radhusen byggdes på 1920-talet. Under de två årtiondena därefter expanderade Tågaborg österut och fick sin nuvarande omfattning. Under 1960- och 70-talen revs en del äldre hus och ersattes av flerbostadshus.

Kommunikation

Centrum ligger på promenadavstånd men bussarna dit och till övriga stadsdelar fungerar mycket bra.

Närservice

Bebyggelsen är ganska tät på Tågaborg men Vikingsbergsparken ligger på området, och åt norr gränsar Tågaborg till Pålsjö skog.
Ett par närbutiker, bageri , frisörer mm finns utspridda i området och ger en mysig kvarterskänsla.

Övrigt

2018 hade de två statistikområden som motsvarar Tågaborg en sammanlagd befolkning på 8 148 invånare.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.