Söder

Södra tvärgatan 1

WOW BOSTAD!!

Till salu

WOW BOSTAD!!

WOW säger vi bara!! Nu ges äntligen möjligheten att flytta in i en otroligt lyxig och stor tvåa på trivsam adress. I välskött förening ges äntligen möjligheten att förvärva denna stilrena bostad med genomtänkta materialval. Köket är funktionellt, rymligt och modernt här finns även plats för en matplats. Vidare har ni det lyxiga badrummet, vilket är rymligt och fullt utrustat med tvättmaskin, torktumlare, dusch, handdukstork, kommod, WC och golvvärme. Vidare har ni det härliga vardagsrummet vilket är socialt och inrymmer både soffgrupp och en större matplats om så önskas. Därefter finner ni det rogivande sovrummet som har en anslutande lyxig klädkammare. Till detta erbjuder även bostaden en rymlig inglasad balkong som ligger en bit upp om ni står på gatan och kollar upp mot bostaden. På Södra Tvärgatan 1 bor ni på trivsamma Söder med närhet till Helsingborgs stadskärna, livsmedelsbutik, café, goda kommunikationsmöjligheter och fina promenadstråk, denna möjlighet vill ni inte missa att förvärva Söders finaste bostad!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 77.5 kvm
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 1 av 5, hiss finns
  • Avgift: 3 907 kr inklusive värme, vatten.
  • Förening: HSB Brf Bagaregården i Helsingborg
  • Byggnadsår: 1981
  • Område: Söder, Helsingborg
COVID-19
eller högstbjudande

1 595 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Linda Gasslander

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Bostaden

Denna fantastiska tvåa i högstandard vill ni inte missa. Med genomgående golv, stilrena materialval, bra med förvaring och härliga sällskapsytor är detta en bostad utöver det vanliga. Högstandard är genomgående för hela bostaden och inget är lämnat åt slumpen. Lyx finner ni i varje hörn med väl tilltänkta detaljer i sovrum som klädkammare, kök som köksö och detaljer i badrum som inbyggda hyllor och handdukstorkar. Denna bostaden måste ni uppleva på plats och är lika bra som den ser ut, om inte bättre? Renoveringarna är genomförda utav hantverkare och dokumentation finns på renoveringarna. Föreningen är välskött och erbjuder flertalet sociala ytor så som grillplatser och sittplatser i trivsam grönskande utomhusmiljö.

Anmäl ert intresse redan idag, innan det kan vara försent!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresse anmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare, Linda Gasslander, på 0704 33 16 70 eller Linda.Gasslander@smh.se.

Hoppas vi hörs och ses!

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

HALL

Visa mer

VARDAGSRUM

COVID-19
Visa mer

KÖK

Visa mer

SOVRUM

Visa mer

BADRUM

Visa mer

OMGIVNINGAR

Visa mer

PLANRITNING

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

Söder är en stadsdel strax söder om centrum i Helsingborg.
Söder tillkom på 1800-talet under Helsingborgs kraftiga expansion. Etableringen av hamnen och järnvägen söderut gjorde att många industrier etablerade sig här och i anknytning till dessa byggdes flera arbetarbostäder. Detta hade som konsekvens att Helsingborg blev väldigt segregerat mellan arbetardelarna i söder och de mer välbemedlade delarna i norr. Den klassiska gränsen mellan de två områdena är Trädgårdsgatan vid Stadsparken.
Segregationen lever vidare idag genom att stadsdelen har blivit ett av Helsingborgs mest invandrartäta områden. Stadsdelen har därför en starkt mångkulturell prägel med flera butiker där man kan köpa råvaror från fjärran länder och restauranger som erbjuder många olika nationalrätter.

Kommunikation

Bussförbindelser till övriga stadsdelar fungerar mycket bra.

Närservice

På söder finner man även gallerian Söderpunkten och Helsingborgs mest centrala badhus - Simhallsbadet.

Övrigt

2018 hade statistikområdet Söder 5 295 invånare.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.