Ättekulla

Bärnstensgatan 19C

Markplanslägenhet med fantastisk uteplats!

Markplanslägenhet med fantastisk uteplats!

Utmärkt bostad på omtyckta Ättekulla! Här bor ni i trivsam förening i en välplanerad markplanslägenhet. Bostaden erbjuder en fantastisk uteplats med inglasad balkong, grästäppa och trädäck. Vidare har ni det funktionella köket ett trivsamt vardagsrum, tre sovrum samt två rejäla badrum sen föreningens stambyte.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 98 kvm
  • Antal rum: 4 rum
  • Våning: 1 av 2
  • Avgift: 7 568 kr inklusive värme, vatten, uteplats
  • Förening: HSB BRF Ättekulla i Helsingborg
  • Byggnadsår: 1973
  • Område: Ättekulla, Helsingborg
COVID-19

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Linda Gasslander

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Bostaden

När ni kliver in i bostaden möts ni av ljus och rymd samt bra med plats för förvaring på golvet vilar ett vackert genomgående parkettgolv. Köket erbjuder gott om arbetsytor och en full utrustad maskinpark bestående av kyl, frys, ugn, spis, spisfläkt och diskmaskin. Vidare har ni den fantastiska uteplatsen som kan nyttjas från tidig vår till sen höst tack vare inglasning av balkongen. Därefter har ni den härliga uteplatsen med både trädäck och grästäppa.

Vidare finner ni vardagsrummet vilket är socialt och inbjudande med plats till härliga sällskapsytor. En bostad som passar den lilla samt den stora familjen då här finns tre rogivande sovrum och två badrum vilka är stilrena och renoverades av föreningen vid stambytet.

På Bärnstensgatan 19C bor Ni på kanonläge på Ättekulla med härliga gång- och cykelvägar. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till vackra naturområden och utmärkta kommunikationer samt skola inom några minuters gångavstånd. Fin och solig gårdsmiljö med inbjudande grönytor. Här bor ni i ett trevligt och trivsamt område med en skön mix av lägenheter och villor och med omedelbar närhet till bland annat matbutik, apotek, busshållplatser, tågstation men även lummiga parker inom kort avstånd. Varför inte ta en joggingtur till Råå hamn - där finns det bra motionsspår eller varför inte rasta hunden? Ta med dig hela familjen eller en vän och ge er ner till city och ut bland butiker, restauranger, caféer och barer - eller varför inte hoppa på någon av båtarna som tar er fram och tillbaka över Öresund?

Detta är en bostad Ni kan flytta rakt in i och börja bo och leva i på direkten!

Anmäl ert intresse redan idag, innan det kan vara försent!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intressenanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare, Linda Gasslander, på 0704 33 16 70 eller Linda.Gasslander@smh.se.

Hoppas vi hörs och ses!

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

HALL

Visa mer

VARDAGSRUM

COVID-19
Visa mer

KÖK

Visa mer

BALKONG

Visa mer

UTEPLATS

Visa mer

BADRUM

Visa mer

SOVRUM

Visa mer

PLANRITNING

Visa mer

Omgivning

Allmänt om området

Ättekulla är en stadsdel i södra Helsingborg. Det är ett bostadsområde och industriområde och hyser bland annat Ramlösa Hälsobrunn AB och Finax. I bostadsområdet Ättekulla, finns både lägenheter och villor. Lägenheterna återfinns i höghusen, som syns på ett långt avstånd, samt i tvåvåningshus.
Området är ett mycket omtyckt område för såväl barnfamiljer som äldre. De natursköna omgivningarna, där man bland annat kan se Öresund, är mycket populära att promenera i. Naturreservatet Ättekulla skog är ett varierat rekreationsområde med lummiga skogspartier, öppna ängar och böljande hagmarker.
Ättekulla är ett av de områden i Helsingborg som har rikast förekomst av arkeologiska fynd, vilket kan sammankopplas med närheten till Råån längre söderut. Boplatser från förhistorisk tid var ofta placerade i anknytning till vattendrag, då dessa erbjöd kommunikationer med såväl yttre sjöfartsleder som bygderna inåt land.

Kommunikation

Bussförbindelserna till centrum och övriga stadsdelar fungerar mycket bra.

Närservice

Ättekullaskolan, som byggdes om helt i slutet av 90-talet, har elever från årskurs 1–9 samt fritidshem. På Ättekulla finns även en förskola samt ett litet centrum med frisör och pizzeria.

Övrigt

2018 hade statistikområdet Ättekulla 4 002 invånare.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.