Slottshöjden

Rektorsgatan 3

Kommande försäljning

KOMMANDE FÖRSÄLJNING - ANMÄL ERT INTRESSE REDAN NU!

Attraktiv tvåa på kanonläge på Slottshöjden! Här bor Ni billigt och bekvämt med genomtänkt planlösning, ljusa materialval och härligt ljusinsläpp. Addera söderläge på den soldränkta balkongen och Ni har här en bostad Ni inte vill missa!

Lägenheten erbjuder ett stilrent kök med matplats, helkaklat badrum med tvättmaskin och ett rejält vardagsrum som inrymmer både matplats och soffgrupp. Addera en bra hall och ett trevligt sovrum så får Ni här en kanonlägenhet!
Till lägenheten hör ett förråd i källarplan.

På Rektorsgatan 3 bor Ni mitt i staden med gångavstånd till allt Helsingborg har att erbjuda, såsom Olympia, natursköna Fredriksdal och ett dopp i Öresund, men också till biblioteket med härliga Stadsparken utanför där Ni enkelt lånar en bok, häller upp en kopp kaffe och njuter i solen. Att kunna vakna upp en solig lördag och spontant ta en tur till mysiga Helsingör eller uppleva pulsen i Köpenhamn utan att bekymra sig för parkering och busstider är extra lyx! I områdets alldeles omedelbara närhet finns konditori Två Systrar, Coop Konsum, populär fiskbutik, frisörsalonger och mycket mer.
På gång-/cykelavstånd nås också enkelt Campus.

Bussförbindelserna fungerar mycket bra och hållplats ligger inte långt från bostaden.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 59 kvm
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 1 av 6
  • Avgift: 4 374 kr I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband, IP telefoni (ej samtalskostnad) samt försäkring bostadrättstillägg.
  • Förening: Riksbyggen Brf Erikshöjd
  • Byggnadsår: 1945
  • Område: Slottshöjden, Helsingborg
COVID-19

1 695 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Stellan Kjellsson

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

BILDER

Omgivning

Allmänt om området

Slottshöjden är en stadsdel nära Helsingborgs centrum, belägen uppe på landborgen i anknytning till Helsingborgs slott (Kärnan). Området förbinds med centrum genom Nedre Långvinkelsgatan, som löper i en dalgång i landborgen. Läget på landborgen gör att man från flera ställen i stadsdelen har en vid utsikt över staden nedanför och vidare ut över Öresund. Gatunätet har på flera ställen sitt ursprung i stadens historia,

Kommunikation

Området ligger på promenadavstånd till centrum, men har öven goda bussförbindelser till övriga stadsdelar.

Närservice

Det finns en närbutik på Kopparmöllegatan samt små kvartersbutiker i form av bageri, frisörer mm. runt i hela stadsdelen. Strax öster om bostadsområdet Olympia ligger fotbollsarenan Olympia, Idrottens hus och Helsingborg Arena.
På Prins Georges gata 1 finns ett vårdboende (före detta Valltorp).

Övrigt

2018 hade statistikområdet Slottshöjden 4 015 invånare.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.