Gustavslund

Stjärnbergagatan 85

Svanenmärkt radhus med trädgård & egen biluppställningsplats

SÅLD

Svanenmärkt radhus med trädgård & egen biluppställningsplats

KOMMANDE FÖRSÄLJNING - ANMÄL ERT INTRESSE REDAN NU!

Här erbjuds ett attraktivt, funktionellt och Svanenmärkt radhus på bra läge med två härliga uteplatser. Det nybyggda trädäcket på entrésidan används flitigt av nuvarande ägare om sommarhalvåret och här finns gott om plats för både grill och utemöbler. Smarta lösningar såsom bevattningssystem av växter, isolerat staket mot grannar och laddbox för elbil på bilupptställningsplatsen är bara några av alla detaljer värda att nämna. Här finns också bra förvaring i förrådet.
Uteplatsen på baksidan är ypperlig för morgonkaffet i solen eller en sen lunch i skuggan när temperaturen letar sig upp till medelhavsnivåer. Här sitter Ni och tittar på när hästarna skrittar förbi på häststigen.
Huset är byggt 2020, fördelar sina 121 kvm över två plan och har låga driftskostnader. Här finner ni ett kvadratsmart boende med öppen planlösning, ett snyggt kök, bra matplats och ett härligt vardagsrum. Här finns vidare hela tre bra sovrum, allrum (kan göras om till sovrum), två helkaklade badrum och klädkammare både under trappa samt på ovanvåning.

På Gustavslund bor Ni i ett mycket familjevänligt område med fina gång- och cykelvägar, gym, ICA Supermarket, förskolor, skolor, vårdcentral (med barnmorskemottagning) och omtyckt pizzeria. I närområdet ligger en mycket populär lekplats för de små. Bussförbindelserna med ett flertal busslinjer fungerar mycket bra och hållplats ligger på bara kort promenadavstånd. För pendlare med bil nås 111:an/Österleden och E4:an & E6:an på bara några få minuter.
I området finns också Gustavslund gård - en vacker hästgård med många hästar och ryttare som ofta skrittar runt i området på de anlagda grusgångarna.

Välkomna till Brf Gustavslund 1 - en nybildad förening på kanonläge!

Visa mer
COVID-19
Slutpris

4 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Stellan Kjellsson

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.