Raus Södra

Holmgårdsgatan 41

Kommande försäljning av ett familjärt radhus på Raus

Kommande försäljning av ett familjärt radhus på Raus

Välkommen till detta välskötta och drömmiga radhus beläget på lättskött tomt med härlig trädgård och uteplats på populära Raus! Varför inte krypa ner i en loungestol, ta morgonkaffet på framsidan och njuta av lugnet och dagens första solstrålar? Eller när ni kommer hem bege er ut i trädgården på baksidan och njuta av solens sista timmar - framför ett uppdukat bord med kvällsmaten? Bostaden erbjuder bra planlösning med kök, vardagsrum, badrum och tvättstuga på bottenplan samt tre sovrum och badrum på ovanplan. Här erbjuds ett mycket trevligt och bekvämt boende med närhet till förskola, skola samt nära till busshållplats. Anmäl ert intresse redan idag, innan det är försent!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 103.5 kvm
  • Antal rum: 4 rum
  • Förening: Brf Starkodder i Helsingborg
  • Byggnadsår: 1990
  • Område: Raus Södra, Helsingborg
COVID-19

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Linda Gasslander

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Bostaden

Ett riktigt drömboende för barnfamiljen! I härliga BRF Starkodder på Raus erbjuds nu ett familjärt radhus med bra belägen tomt - där det bara är att flytta raka vägen in. På nedre plan finns de sociala ytorna med ett trevligt kök och generösa vardagsrummet med utgång till baksidan av den insynsskyddade trädgården, med härlig kvällssol. På övre plan finns tre sovrum och ett badrum. Ett bekvämt och lättskött boende. Det finns ett förråd på framsidan, som rymmer era trädgårdsverktyg och cyklar. Det finns även ett trevligt trädäck intilliggande radhuset, med plats för fina utemöbler. Området är lugnt och barnvänligt med lekplats och grönytor. Busshållplats finns ett stenkast från bostaden och på cykelbanorna tar ni er enkelt till affär, skolor, förskolor, havet och stranden. Välkomna hem!

BILDER

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.